Πικάντικη φασολάδα με τσίλι

Υλικά
250γρ φασόλια ξερά
1 ½ φλιτζάνι χυμό ντομάτας
1 κουταλάκι του γλυκού πελτέ ντομάτας
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό
4-5 κουταλιές της σούπας Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο Σάμου με Τσίλι
1 μεγάλο καρότο σε ροδέλες
1 κλωνάρι σέλινο σε κομματάκια
1 κύβο κοτόπουλο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε τα φασόλια για 12 ώρες σε νερό για να φουσκώσουν. Στη συνέχεια τα βράζουμε μέχρι να βγει ο αφρός στην επιφάνεια . Τα σουρώνουμε. Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο με Τσίλι και τσιγαρίζουμε ελαφρώς το κρεμμύδι , το καρότο, το σέλινο, τον πελτέ,τον χυμό ντομάτας . Προσθέτουμε τα φασόλια και τον κύβο με ζεστό νερό το οποίο να τα σκεπάζει κατά 2 δάχτυλα. Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να χυλώσει το φαγητό. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε ωμό το υπόλοιπο Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο Σάμου με Τσίλι .

christosΠικάντικη φασολάδα με τσίλι